Igrai Igri » Логически Игри » Верижна реакция » Мърфи
7.6 / 10 - 258

Мърфи

Бедният, стар Мърфи. "Ако нещо може да се обърка, то ще се обърка", така звучи законът на Мърфи. И бедният Мърфи просто не може да си почине. Всичко се обърква изведнъж. Моля, помогнете му да реши проблемите по най-добрия начин, по който можете!

Познаваш ли Мърфи? Ако да, ще се влюбиш в игрите, които имаме базирани на него. Познаваш лудите приключения, в които може да се впусне, така че може да си сигурен че доставяме тези игри. Целите в игрите са различни, но те имат герой, който всички познават и обичат. Ние имаме също игри, които са сходни на игрите базирани на Мърфи. Ако искаш страхотна игра с пъзел опитай On Vacation. Играта е проста и лесна за усвояване, но ние мислим че много хора ще се влюбят докато опитват да решат всички различни пъзели в тази видео игра. Най-добрата част е, че можеш да играеш тази флаш игра с Мърфи безплатно онлайн.

Работиш ли в офис? Трябва да се отнесеш към Office Chaos. Не всеки ще разбере тази игра, но за тези които го направят може да бъде много забавно, особено по-горните нива. Като нещо подобно опитай Murphy's Dinner, което е друго страхотно заглавие в тази категория. За фенове на Мърфи игрите в този раздел със сигурност ще те държат зает с часове. Ние имаме нещо за всеки тип геймъри, независимо от възрастта. Ако обичаш да мислиш и да използваш мозъка си опитай някое от заглавията в този раздел.