Igrai Igri » Детски Игри » Памет
8 / 10 - 476

Памет

Пробвайте тези игри за трениране на паметта, за да тествате и може би подобрите кратковременната си памет. Всичко, което трябва да направите е да откриете идентичните картинки чрез възможно най-малко опити. Преди да започнете дадена игра, уверете се, че сте добре отпочинали и концентрирани, тъй като тези игри изискват пределна концентрация и интелект!

Ако имате скъпи спомени от игрите за памет, когато сте били дете, и искате нещо, което да забавлява малкото ви дете, нашата колекция от флаш игри за памет, които можете да играете онайн, ще ви развълнуват. Отделили сме време да претърсим интернет, за да изведем списък с най-добрите игри в тази категория. Независимо то възрастта ви, тези игри ще ви се строят пълни с предизвикателства.
За по-малките ви деца като за начало пробвайте Бързо Избиране, която е направена специално за малки деца. Други две добри заглавия в тази категория са Smiley Memory и Запомни Мечо Пух. Която и да изберете, със сигурност ще се забавлявате. Игрите, които помагат на децата да подобрят паметта си са винаги нещо добро, особено на по-ранна възраст. Докато някои от нашите флаш игри за памет, които можете да играете онлайн, са базирани на класическите игри с карти, някои от вариациите донякъде се отклоняват от класиките. Някои то по-новите игри с памет са дори по-забавни от оригиналите. Ако започнете някоя и не ви харесва как върви, винаги можете да се върнете на тази страница и да пробвате нещо друго.