Igrai Igri » Детски Игри » Грижа за домашни любимци
8.3 / 10 - 12970

Грижа за домашни любимци

Искал ли си някога да осиновиш кученце или котенце? Но майка ти и баща ти са казали не заради липсата на опит с животни? Тези игри са страхотен начин да се научиш на отговорност. Например, може да убедиш родителите си след като играеш някои от тези игри!

Да се научиш да се грижиш за домашен любимец е важно. Нашата виртуална флаш игра за грижа за домашен любимец е страхотен начин да се научиш на отговорност без да имаш истинско кученце или котенце. Този вид видео игра също е страхотна за собственици на домашен любимец. Ако си спомняш тамагочи, ще се влюбиш в игрите в този раздел. В Моите Сладки Животинки 2 трябва да се грижиш за много домашни любимци. Всеки един изисква различно движение на твоята мишка, за да ги задоволиш. Можеш ли да се справиш с всеки един, който има нужда от малко любов, храна или внимание? Тази игра е лесна, но е предизвикателна и много забавна за любителите на животни.
В Кучешки Фризьор можеш да се научиш как кученцата и котенцата да изглеждат по-добре. Понякога не е лесно да сдържиш вълнението си, но ние мислим че много деца ще се влюбят когато играят тази онлайн видео игра за фризиране на домашни любимци. Като нещо малко по-различно, но също толкова забавно опитай Evolvoplus. В нея ти си малка рибка, но трябва да станеш по-голяма като ядеш по-малки рибки. В същото време трябва да избягваш да бъдеш изядена от по-голяма риба! Това е игра пълна със забавление!