Igrai Igri » Адвенчър Игри » The Simpsons
8.3 / 10 - 1178

The Simpsons

Всички обичат семейство Симпсън! Това анимационно шоу е създадено от Мат Грьонинг през 1989 година и оттогава са излъчени 500 епизода. Това го превръща не само в най-дълго излъчваното анимационно шоу, но и в най-дълго излъчваната ситуационна комедия до момента. Всички тези игри са вдъхновени от това шоу. Пробвайте ги всичките!

Ако искате да играете флаш игри със Семейство Симпсън, ние имаме много страхотни заглавия, които вярваме че ще харесаш. Имаме всичко за всеки геймър, с много различни стилове игри. Игрите в този раздел са безплатни за игра онлайн, така че можеш да релаксираш и прекараш времето си като се опитваш да намериш перфектното видео със Семейство Симпсън, за да прекараш времето. В Гол Скетбордист, можеш да играеш Bart върху скейтборд. Разбира се, ти си гол в тази игра, но това е много забавно. За феновете на скейтборд игрите, това ще Ви кара да играете докато успеете да поставите името си в списъка с най-висок резултат накрая. Можете ли да помогнете на Bart да изпълни каскади и да не бъде хванат от ченгетата?

За нещо по-различно, но също предизвикателно, смятаме че трябва да опитате да играете Разрушителна Топка. В тази игра трябва да унищожавате, но е безопасна и може да бъде още по-забавна – буквално! Ако си добър, трябва да стигнеш до финалните нива. Те са малко по-трудни, но все още лесни, за да победиш ако знаеш какво правиш. Друга страхотна флаш игра със Семейство Симпсън е Simpsons Arcade. Тя има много варианти и ще те държи зает с часове. Която и видео игра да избереш да играеш, смятаме че ще се забавляваш като един от героите от популярното анимационно шоу.