Igrai Igri » Адвенчър Игри » Соник
8.4 / 10 - 30340

Соник

Таралежът Соник се появява за пръв в игра през 1991 година в едноименната класическа игра на Сега. Той бързо се превръща в един от най-популярните и разпознаваеми игрови персонажи. От появяването си досега Соник се е появявал в множество игри, комикси, анимационни филми и дори в един пълнометражен филм. Играйте на тези игри на високи обороти!

Ако сте любител на приключения със странични скрол платформи, ще се влюбите в колекцията ни от най-добрите Flash Sonic игри, които се играят онлайн безплатно. Ако имате време, вярваме, че ще се влюбите във всичките страхотни игри в тази категория. Имаме по нещо за всички типове играчи с вкус към игрите с бягане и скокове, бягане и бой. В Най-новия флаш Соник, може да играете оригиналната класика. Изберете кой герой искате да играете и преминете през нивата, като се опитвате да вземете всичките монети и да натрупате максималния възможен резултат. Ако сте достатъчно добри, може да стигнете до последното ниво.
За игра с кръстосан жанр, вижте Final Fantasy Sonic X6 - съчетание на елементи от двете най-популярни серии видеоигри на всички времена. Способен ли сте да изведете Соник до края на играта само с един живот? Ако сте добър, ще успеете! За феновете на Соник Sonic Character Creator e добър избор. Можете да конструирате свой собствен Соник, както пожелаете. Изключително забавно е, особено за по-малките деца, които обичат да посочват, щракат, конструират. Всичките ни Flash игри със Соник таралежа са страхотни начини за прекарване на времето.