Igrai Igri » Игри на даска и Карти » Солитари
9.4 / 10 - 19754

Солитари

"Пасианс" е една от най-популярните игри с карти в света. Сега можете да я играете тук, онлайн. С тези различни стилове пасианс, играта никога няма да ви омръзне. Играйте "Пасианс с пирамиди" с древни египетски символи или "Шерифски пасианс", който е за истинските каубои. Класическа игра, която никога не омръзва.

Нашата Flash игра с пасианс се играе лесно и безплатно. Ако искате обикновена игра с карти за уплътняване на времето, имаме многообразие от чудесни заглавия. От варианти, които са верни на класическата игра с карти, до варианти, които ще ви занимават часове наред, имаме по нещо за всеки. Ако харесвате игри на дъска и карти, сте дошли на правилното място. За малко отклонение от класическата игра, опитайте Двоен пасианс. В тази версия, използвате двe колоди карти. Правилата са лесни за усвояване. След като усвоите основните неща, ще се влюбите във всичките възможности, които допълнителната колода карти добавя към играта. Продължението - Crescent Solitaire 2 също е наистина добро.
Ако искате елемент на ребус към играта, опитайте Pyramid Solitaire 2. В тази версия на пасианс трябва да опитате да разчистите пирамидите. Звучи лесно, но може да представлява доста голямо предизвикателство. Необходимо е наистина да внимавате, за да не пропуснете възможностите. Можете ли да разчистите двете колоди? Онлайн игрите с пасианс са много приятни, особено когато са безплатни. Ако ги разгледате, ще видите, че колекцията ни съдържа някои от най-добрите онлайн Flash игри с пасианс. Ако ви харесва да играете карти сами, в тази категория със сигурност ще намерите нещо.