Igrai Igri » Игри на даска и Карти » Игри с размяна на карти
8.5 / 10 - 324

Игри с размяна на карти

Можете да играете любимите си игри с размяна на карти тук, онлайн! Всички тези игри с размяна на карти имат страхотни разнообразни теми. Магически теми, средновековни теми. Каквото се сетите!

Нашите флаш игри с карти са страхотно забавление за игра в свободното време. Можете да ги играете безплатно онлайн, което означава че не трябва да се тревожите дали можете да играете отново и отново ако желаете. В зависимост от това, което харесвате ние имаме разнообразие от заглавия в този раздел. Ние наистина имаме по нещо за всеки. Страхотна игра с карти е Kombat Fighters. Играта е проста, но Вие наистина трябва да знаете как да играете със стратегия, за да стигнете до края. Това заглавие ще осигури часове забавление за феновете на този жанр.
Ако искате наистина игра на карти с променяща се стратегия трябва да погледнете Castle Wars. Произведението е наистина добро, но начинът по които се играе играта е дори по-добър. Това създава страхотна комбинация, която ще Ви накара да се върнете да играете отново и отново. За цялостен и въвличащ опит, трябва да играете Spectromancer: Truth & Beauty. В тази игра имате много различни опции. В зависимост от картите, които изтеглите можете или не можете да победите в рунда. Можете да играте единични партии, но също има други стилове на игра. Тази игра наистина има нещо за всеки, който обича онлайн игрите с карти.