Igrai Igri » Игри на даска и Карти » Табла
8.2 / 10 - 5922

Табла

Мислите си, че сте следващият Марион Тинсли или Дон Лафърти? За тези, които не знаят: таблата се играе на дъска, която е разграфена на 8 по 8 квадратчета с 12 пула, които се нареждат в противоположните две страни на дъската. Може да движите и взимате пулове диагонално. Целта ви е да вземете всички пулове на вашия опонент. Успех!

Играта на шашки е много стара игра, но все още е много забавна, особено ако играетес шашки от нашата колекция. Нашите флаш игри на шашки са най-добрите. Някои от тях Ви позволяват да играете срещу компютър, докато други Ви дават шанс да играете срещу истински съперник - човек. Ако мислите, че притежавате достатъчно способности да бъдете шампион, сега е времето да вхърлите уменията си на дъската и да разберете какво можете да постигнете наистина.

Дъската за шашки е обикновена дъска с по осем квадратчета на дължина и на ширина. Всяки играч започва играта с 12 шашки, от своята страна на дъската. С местенето на шашките и скачайки върху шашките на съперника - така се елиминират противниковите шашки - а това е целта на играта, трябва да се движите напред. Ако внимавате, можете да си настроите супер скокове и с един ход да прибирате две или три шашки на противника! Независимо дали ще играете срещу компютър или срещу истински съперник - човек, ние смятаме, че ще се забавлявате с тази обикновена и без насилие игра. Играта на шашки може да не е любима игра на всеки, но за някои хора тя е много забавна. Играта е елементарна, това е хубаво, но понякога ще Ви трябва и стратегия за стигнете до победа.