Igrai Igri » Трудни Игри
8.7 / 10 - 12617

Трудни Игри

Тези трудни игри тестват игровите ви умения в множество разнообразни игри с различни цели. В някои игри ще трябва правилно да балансирате предмети. Други игри имат по-класически цели като Тетриса. Пробвайте ги всички, за да тествате уменията си в различните области!

Сръчни ли сте? Ако е така, ще се влюбите във всички наши флаш игри. От класическата Tetris Sprint и нейните падащи блокчета до търкалящите се в правилната посока топки в Civiballs, Вие ще можете едновременно да използвате ума си и да покажете уменията си. Няма значение на каква възраст сте, с тези игри времето Ви може да мине много бързо! Pac-xon е базирана на класическа аркада. Вие кръжите около нетърпеливите точки и преследвате призраци или те преследват Вас! Ако можете да стигнете до крайното ниво на тази игра, значи имате "луди" умения да играете.
В елементарно наречената игра на Run, целта е да се избегнат пречките и се стигне до края. Първата човешка намеса, прави тази игра още по-интензивна. Тази игра доказва, че не всички Трудни Игри са създадени еднакво! Говорейки за класически видео игри, какво ще кажете за Bubble Trouble? Тази игра е една от най-добрите игри за сръчност за всички времена, но има и леко забавна нотка в нея. Главната цел е елементарна - пукане на балони, но когато започнете да играете, ще видите, че това не е така лесно, както изглежда!