Igrai Igri » Трудни Игри » Физически игри » Line Rider
8.1 / 10 - 1769

Line Rider

В игрите Line Rider се изисква от вас да прокарате черта от единия край до другия, за да може предметът, който се намира на чертата да достигне успешно отвъд. Предметът може да е топка, кола или пък...сноубордист. Ще ви е нужна стабилна ръка, за да имате успех в тези игри!

Флаш игрите "Карай по линията" изглеждат прости, но щом веднъж започнете да ги играете, стават забавни. Дори да преминете първите нива, може да имате проблеми, когато играта започне да се усложнява с напредването ви. Можете да играете тези видео игри безплатно онлайн, затова не се безпокойте как да започнете. Можете да ги играете толкова често, колкото искате. Имаме игри "Карай по линията" за всеки.
За да разберете по-ясно какъв е стилът на игра, трябва да пробвате с Snowline. В таи флаш игра "Карай по линията" трябва да помогнете на дядо Коледа да разнесе подаръците из Европа. За да го направите, просто начертайте линиите, за да му покажете къде да отиде. Тази игра е много забавна, особено когато наближат Коледните празници. Ако искате нещо, което не е свързано дотолкова с празници, пробвайте Рисувай 3 или Pencil Racer XL. И двете започват лесно, но се усложняват прогресивно с напредването ви в играта. Независимо с коя ще пробвате първо, ако сте фенове на оналйн игрите "Карай по линията", ще се влюбите в нашата колекция. Изберете една от игрите сега и тръгнете на път към победата.