Igrai Igri » Трудни Игри » Миньор
8.8 / 10 - 7179

Миньор

Казват, че златото никога не губи стойността си. Същото е и с тези игри. Целта на тези игри е да намерите колкото се може повече злато, за да направите най-много пари. Станете част от златната треска и започнете да търсите!

Нашата голяма селекция от флаш игри "Златна мина" ви осигурява часове наред забавление с тази класика. Идеята на тези игри е проста. Копаете земята - на нашата планета или другаде, и се опитвате да съберете възможно най-много минерали, най-вече злато. Всяка от игрите има различни графики, а начинът на игра във всички тях също е различен, но ако харесвате оригиналната видео игра "Златна мина", ще харесате всичко от тази категория.
В оригиналната игра Златотърсач вие се състезавате с времето, като се опитвате да изкопаете колкото се може повече злато. Играта е проста, но става по-трудна колкото повече напредвате. Щом веднъж овладеете класическия вариант, може да пожелаете да пробвате Valentiner или Златосърсач Специално Издание. И двете са страхотни вариации на ограта, които ще ви забавляват часове наред. Едно от хубавите неща е, че можете да закупувате ново оборудване след всяко завършено от вас ниво, така че да можете да се справяте по-добре. Независимо дали имате само няколко свободни минути или сте в настроение за игра и разполагате с повече време, ние предлагаме някои от най-добрите флаш игри "Златна мина". Най-хубавото е, че можете да ги играете безплатно онлайн, когато пожелаете. Независимо дали по принцип сте екшън играч или предпочитате простите игри като тази, ние смятаме, че нашата колекция от видео игри в тази категория ще ви впечатли.