Igrai Igri » Трудни Игри » Игри за реакции » Скочи навреме
9 / 10 - 1497

Скочи навреме

В тези игри е нужна бърза реакция. Трябва да скочите навреме, за да стигнете до другия край на нивото. Ако не успеете, ще заплатите с живота си!

RunRun
89%
ZylZyl
84%
Тренировките са всичко. Нашите флаш игри за подскачане в точния момент ще ви помогнат да тествате рефлексите си. Без значение какво е нивото на уменията ви, ние сме сигурни, че имаме игра, която да ви хареса. Трябва да знаете, че е възможно да прекарате часове наред в тези игри. Те са много пристрастяващи, особено когато стигнете до по-трудните нива. Имате ли нужните умения да достигнете най-добър резултат? Ако можете да скачате в точния момент, може да успеете да се включите в списъка с най-добри резултати.
Имаме най-добрите игри за подкачане в точния момент, но играта, която смятаме, че трябва да пробвате на първо време е Run. Това е 3D състезание с уловка - трябва да премерите подскоците си идеално във времето, така че да оцелеете до края на играта. Нивата стават все по-усложнени, като последните са се преминават най-трудни за преминаване. Две други заглавия, които препоръчваме, са На Лов за Моркови и Pucca Pursuit. И двете са страхотни примери за добри игри за подскачане в точния момент. От графиките до точния начин на игра, и двете имат какво да предложат на играчите-приключенци. Да скочиш в точния момент е полезно качество. Ако координацията между очите и ръцете ви е достатъчно добра, може да сте в състояние да стигнете да края на някои от тези заглавия. Дори да не го направите, ще се забавлявате много.
AIB!AIB!
73%