Igrai Igri » Трудни Игри » Физически игри » Баланс
8.8 / 10 - 7176

Баланс

Въртете и нареждайте елементите с различна форма. Опитайте се да постигнете перфектния баланс в тези игри! Издигайте кулата си все по-високо и по-високо и внимавайте да не се срути. Имате ли стабилна ръка, която ще ви помогне да се справите с тези игри на баланс? Разберете сега!

Имате ли налудничави инженерни умения? Добър ли сте в балансирането с виртуални предмети? С нашата колекция от флаш игри за балансиране, можете да проверите колко добре се справяте. Някои от игрите дори имат стена на славата и ще Ви позволят да напишете името си там, ако съберете най-много точки. Вие трябва да бъдете много добър по физика за да се справите с тези игри, но те могат да бъдат много завладяващи, веднъж след като вече сте свикнали с тях.
Колко висока можете да построите кулата си или структурата си?? Това е въпросът, на който ще трябва да отговорите. Полагането изглежда лесно - и си е лесно, но физиката в тези игри наистина ще провери уменията Ви в балансирането с виртуални елементи. Две от най-популярните заглавия, които имаме са Super Stacker 2 и Tower Blaster. Ако наистина търсите предизвикателство, ние Ви предлагаме да опитате Totem Destroyer. Върху върха от тухли, има тотем. Целта е да махнете колко можете повече тухли от върха без да падне тотема. Както и при останалите наши флаш игри за балансиране, нивата стават все по-трудни и по-трудни. Ви имате ли това, което е необходимо за да задържите върха да не падне? Време е да разберете!
GenGen
83%