Igrai Igri » Трудни Игри » Физически игри » Построй мост
8.2 / 10 - 831

Построй мост

Ако си тук за предизвикателството, играй нашите игри за построяване на мост! Ще трябва да доставиш товарът до другата страна без да падне. Това означава, че трябва да използваш инженерните си умения и интелигентност, за да победиш в тези игри за построяване на мост. Понякога ще трябва да си възможно най-бърз, а друг път ще трябва да похарчиш парите си мъдро, за да завършиш построяването на моста. Но ако обичаш инженерството, ние вярваме че ще се влюбиш в нашите онлайн игри за построяване на мост.

Нашите флаш игри за построяване на мост са забавни и предизвикателни в същото време. Независимо от твоята вързаст, ако си геймър който харесва игрите със строене ще намериш нещо в тази категория, което ще те държи зает с часове. Може да играеш всяка от тях безплатно онлайн, което означава че може да опитваш колкото пъти ти харесва докато намериш тази, която най-много харесваш. Имаш три живота, за да опиташ да пренесеш целия товар през реката в Мост от Костенурки. Някои костенурки ще се плъзгат под водата, което ще те накара да паднеш във водата и да изгубиш живот. Можеш ли да пренесеш целия товар и да получиш висок резултат?

В FWG Bridge 2 трябва да помогнеш на малките същества да преминат препятствия като построиш мостове за тях. Това звучи наистина лесно, но най-високите нива са голямо предизвикателство. Ако харесваш флаш игри за построяване на мостове ние мислим, че ще харесаш тази. Само ти имаш толкова много пари, за да построиш мостове в Построй Мост, но внимавай, имаш възможност да похарчиш твоите пари мъдро и се увери, че си направил достатъчно здрави и стабилни мостове. Това е една от най-добрите флаш игри за построяване на мостове в този раздел.