Igrai Igri » Трудни Игри » Смени въжетата
8.7 / 10 - 628

Смени въжетата

Придвижвайте се напред от въже на въже в тези страхотни игри. Скачайте в джунглата като маймуните и внимавайте да изпуснете въжето!

Flash игрите със залюляване на въже са популярни, защото могат да бъдат много развлекателни. Макар да се играят лесно, с напредването на нивото понякога стават доста трудни. Тъй като можете да ги играете онлайн безплатно, не трябва да се тревожите и да се ограничавате до само една или две игри. Ако искате добър пример за този жанр, би трябвало да погледнете Sling Junior, която е създадена за по-малки деца. Все пак, играта е много приятна. Началните нива са лесни за преминаване, но после става все по-трудно, така че предизвикателсто има. Оригиналната Sling също е добра.
За малко повече екшън и приключение, опитайте Advanced Ninja, която е страхотна игра със смяна на въжето, по който начин стигате до последното ниво. Способен ли сте да залюлеете въжето правилно и да стигнете до края? Играенето на Flash игри със залюляване на въже е забавно за всички възрасти. Подбрали сме игри, които са добри за всички различни типове хора. Ако ги разгледате, би трябвало да намерите заглавие, което да ви заинтригува. Предупреждаваме ве, че в тази категория може да поискате да опитате повече от една игра.