Igrai Igri » Трудни Игри » Игри за реакции » Движи Мишката
8.8 / 10 - 502

Движи Мишката

Както вероятно си мислите, всички игри в тази категория се играят единствено чрез мишката. Нужни са ви съобразителност и стабилна ръка, за да успеете. Пробвайте се!

GenGen
83%
Нашите флаш игри "Движи мишката" са страхотни, защото НЯМА нужда изобщо да използвате клавиатура. Ако търсите забавни игри, които да играете онлайн безплатно и които да не изискват да се потите над клавиатурата, би било добра идея да проверите заглавията в тази категория. Избрали сме само най-доброто, за което е нужна само мишка.
Клик Мейз е игра от типа скок във времето, изискваща бързи рефлекси. Първите нива са лесни, но с напредването ви от един етап на друг бихте искали да се задълбочите в детайлите. Някои от по-нататъшните нива са наистина трудни и ще изискват цялото ви внимание, за да ги преминете успешно. Ако се упражнявате достатъчно, може да успеете да запишете името си в класацията с най-добри резултати в някои от игрите. Магнитни Кули и Хирург Аматьoр са други примери за флаш игри "Движи мишката", които можете да играете онлайн безплатно. Има толкова много страхотни игри на разположение, че ще се забавлявате с всичките, докато намерите вашата любима игра. Играчите, които използват само мишка, са дошли на правилното място. Времето ви за реагиране трябва да е кратко, но с практиката ще свикнете да преминавате с лекота през игрите.