Igrai Igri » Логически Игри
8.7 / 10 - 31427

Логически Игри

Приемете предизвикателството с тези готини логически игри. С такава голяма колекция от логически игри ще се превърнете в най-умния мъж или жена, след като ги приключите всичките! Време е да използвате мозъка си и да решите тези главоблъсканици!

Ако обичате загадките, то Вие имате късмет. Ние имаме няколко доста трудни загадки, които ще държат мозъка Ви зает с часове. Играйте Свържи Цветовете или дори Свържи формите. Някои от по-популярните безплатни флаш игри в тази категория са Gold Strike, Приказки за неочакваното и Sport Zuma. И ако харесвате Махжонг флаш игри, значи покриваме предпочитанията Ви. Ние имаме няколко различни версии на класическата китайска игра с плочки. Mahjong Alchemy е една от най-популярните вариации, която предлагаме заради страхотно изглеждащите плочки със светли цветове. Останалите, като например Домино кула, също са добри.
Друг тип загадки, които сме включили е Намери разликите флаш игри. Някои примери от тази категория са Butterfly Fantasy и Brave Kitten, и двете са много добри примери за Намери разликите игри. И двете имат свой собствен художествен стил, така, че можете да избирате която си поискате. Игрите Търси картинки, също са много забавни. В света на игрите загадки, има един вид, който е обичан от всеки. Проклятието на Амстердам и Golden Mask са добри примери от този вид. Която и игра да изберете, ако обичате да напрягате мозъка си, огледайте се наоколо.