Igrai Igri » Логически Игри » Пъзел
8.5 / 10 - 1637

Пъзел

Няма нищо по-хубаво от това да прекарате съботата в компанията на семейството си, подреждайки пъзел от 1000 части. При нас може да подреждате пъзели в продължение на седмици. Имате възможността да играете на нашия сайт с часове, благодарение на голямото разнообразие от пъзели с различна тематика и трудност. Нека подреждането започне сега!

За тези, които обичат да предизвикват мозъка си докато и почиват, нашата колекция от флаш игри с пъзели, които можете да играете безплатно онлайн, със сигурност ще ви забавляват часове наред, щом веднъж започнете. Някои от произведенията на изкуството на тези пъзели са просто невероятни. Ще ви се прииска да сте наоколо, за да видите голямата картина, когато е готова. Други са по-прости и са насочени към децата ви. Имаме по нещо за всеки, за играчи от всяка възраст.
Не знаете откъде да започнете? Може да опитате с Ring Pass Not, която е истинско предизвикателство за мозъка ви. Въпреки че правилата са прости, нивата стават все по-трудни с напредването на играта. Имате ли необходимите качества, за да стигнете до последния пъзел? Две други популярни онлайн игри с пъзели са ]game 7461] и Avril Lavigne 2. Всяка от тях ще ви забавлява часове наред без да ви струва и стотинка. От лесни пъзели до такива, които са по-интензивни и завъртяни, ние имаме по нещо за всеки тип играч на пъзели. Ако обичате флаш игри за разгрявка на мозъка, смятаме, че нашата колекция от най-добрите игри с пъзели ще накара мозъка ви да работи. От лесни до по-сложни игри, ние имаме по нещо за всеки. Независимо какво е нивото на уменията ви, ако обичате онлайн игри с пъзели, ще покрием нуждите ви.