Igrai Igri » Логически Игри » Направи път
8.7 / 10 - 1455

Направи път

Стройте на воля с тези страхотни игри, в които ще трябва да строите пътища. Въпреки това в тях няма да строите само пътища. В някои от тях ще трябва да свържете тръбопровод, за да прокарате вода от единия до другия край, а в други игри ще трябва да помогнете на влака да достигне успешно до съответната гара!

Да направите нещо, по което да карате, може да звучи просто, но ако решите да играете нашите флаш игри "Направи шосе", бързо ще разберете, че това не е така. Тези игри са изпълнени с доста предизвикателства и ще ви отнемат часове наред. Ако сте достатъчно добри, може да успеете да достигнете максимален резултат в някоя от тях. Която и да изберете, смятаме, че ще се забавлявате да строите пътища и да помагате на виртуалните хора да се ориентират.
Хари Хамстерът 2 е наистина забавна вариация на тази игра. Методът на игра е подобен на онова, което можете да намерите в други флаш игри "Направи шосе", които можете да играете онлайн, но тук има включен хамстер, така че тази игра ще е малко по-различна. Трябва да поставите участъците правилно, така че хамстерът да успее да премине това ниво. Играта е толкова забавна. Две други популярни видео игри "Направи шосе" са Spin Mania и Liquid Measure. Която и да изберете да играете, вие ще разберете, че направата на път е всъщност много забавно. След като веднъж схванете какво правите, единствената ви цел е да съберете възможно най-много точки. С повече практика може дори да запишете името си в класациите за най-добри резултати!