Igrai Igri » Логически Игри » Лош път
7.8 / 10 - 205

Лош път

Може да звучи, че тези игри съдържат много насилие. Добре, но те не съдържат. Този тип игра е истинска главоблъсканица! И най-великото нещо е, че игрите не са скучни като цяло!

Флаш игрите "Колапс на пътя" са много популярни, защото са предизвикателни и забавни и в тях няма насилие. Въпреки, че в тях няма насилие, те са доста вълнуващи. Дори и някои от лесните игри са трудни в началото. След като веднъж сте усвоили играта и започнете да се движите по-лесно, Вие ще можете да преминете игрите по-бързо.

В Birdys Rainy Day Skipathon, Вие трябва да съборите всичките червени платформи. Трябва да внимавате, че правите всичко по реда си за да можете да преминете нивото и да продължите напред. Докато тази игра изглежда лесна, в същото време на някое от по-последните нива, тя може доста да затрудни мозъка Ви. И все пак, ако харесвате флаш игрите " Колапс на пътя", тази игра направо ще я заобичате. Друга любима игра от тази категория е Groovy Game. В тази игра можете да събирате цветя за допълнителни точки и помощ. Въпросът се състои в това да се сложат секциите с цветята в дупките, за можете да завършите нивото и да отидете на следващото. Всяко следващо ниво става все по-трудно.Ще можете ли да продължите до финалния кръг? Която и игра от "Колапс на пътя" да изберете, ние смятаме, че Вие ще се влюбите в нея.