Igrai Igri » Логически Игри » Свържи формите
9.2 / 10 - 641

Свържи формите

Опитайте се да достигнете целта с тези страхотни игри с напасване. Трябва да напасвате предмети с техните огледални подобия, за да спечелите играта. Това може да звучи изключително лесно, но е по-трудно отколкото си мислите!

Като лесни мозъчни загадки нашите флаш игри за съвпадение на формите със сигурност ще бъдат голям хит. Някои от игрите са наистина лесни, но други са по-сложни и предизвикателни. Можеш да играеш всяка от игрите за съвпадение на формите безплатно онлайн където искаш, за да се забавляваш. В Gravitime използваш силата на гравитацията, за да издърпаш топките заедно. Използвайки потока на лъча на гравитацията трябва да опиташ да съвпаднеш топките с еднакъв цвят, за да ги изтриеш. Ранните етапи от тази игра са наистина лесни, но колкото повече вземаш толкова по-трудно става. Малко хора ще могат да изчистят всички нива навреме.
В Tropical Swaps трябва да съвпаднат животинските форми, за да получиш точки и спечелиш играта. Това е наистина просто, но е много забавно и зарибяващо. Ако харесваш флаш игри за съвпадение на форми, ще се влюбиш в някое заглавие в този раздел. Трябва да изчистиш таблото от заглавия в Magic Links преди да изтече времето. Ще го направиш чрез съвпадение на формите. Правилата са малко сложни, но след няколко рунда ще разбереш какво става и ще можеш да опиташ да постигнеш най-високия резултат.