Igrai Igri » Логически Игри » Мач 3 » Zuma
9 / 10 - 7404

Zuma

Основната цел на която и да е „Зума“ игра е да се направят нишки в един цвят от поне три мъниста, като след това те се свързват в по-голяма верижка. Колкото по-голяма е верижката, толкова повече точки получавате. Имаме много и различни варианти, с най-разнообразни цветове и теми. Оригиналната игра „Зума“ е пусната през 2003 г. от ПопКап Геймс, но както може да видите по-долу, вече има много безплатни флаш версии. Успех!

HeruHeru
82%
Ако не си чувал за игрите Zuma условието е лесно. Играта има нанизи с мъниста. Трябва да имаш поне три мъниста на ред със същия цвят докато поставяш другите в по-голяма верига. Това звучи сложно, но всъщност е много забавно. Ако харесваш игрите с гърмящи балони ще харесаш тази категория. В Fairy Town перлите трябва да съвпаднат. Играта е сходна на оригиналната Zuma, но тази флаш игра добавя малко свежест. Ако си фен на класическата игра със съвпадане на цветове, ние мислим че ще харесаш тази също.
VoozVooz
80%
BruBru
78%
За спортни фенове Sport Zuma е страхотен избор. Вместо бижута или маниста, тази игра използва топки от различни спортове. Като подредиш три в един ред започваш да чистиш веригата. Тази игра ще те държи зает за дълго докато опитваш да стигнеш финалното ниво и наистина да я разрешиш. Нашата колекция флаш Zuma-подобни игри са забавни за игра онлайн когато искаш. Най-страхотната част е, че те са безплатни. Това означава, че може да опитваш колкото пъти поискаш в този раздел без да се безпокоиш, че ще навъртиш голяма сметка.
WraxWrax
78%