Igrai Igri » Логически Игри » Научи пътя
8.6 / 10 - 253

Научи пътя

Притежавате ли необходимите способности, за да бъдете лидер? Притежавате ли необходимите сила и харизма, за да поведете хората си към целта? Тествайте това тук с нашите страхотни игри.

Нашите флаш игри с пъзели "Води пътя" са страхотни начини да тествате лидерските си умения. Имате ли нужните умения, за да успеете да преминете всички нива в някоя от тези игри? Ако харесвате игрите Gridlock, смятаме, че ще харесате в същата степен тези игри. Дори никога досега да не сте играли този тип пъзел, не се тревожете. Наистина е лесно да схванете начина на игра.
След като веднъж сте преминали ниските нива, наистина ще трябва да започнете да използвате мозъка си. Тези тестери за мозъчните ви способности могат да станат наистина трудни в по-горните нива! В Goldburger To Go може да се уверите, че бургерите стигат до гладните клиенти. Правите това, като съединявате части от машина, направляваща тези бургери. Когато успеете да я наредите и преминете нивото, отивате на следващото. Други две добри флаш игри "Води пътя" са Sky Madness и Saunavihta Yetis. Която и да изберете, смятаме, че ще се пристрастите към тези очарователни пъзели за мозъка. Най-хубавото е, че е безплатно да се играят онлайн. Това означава, че вие можете да опитате всички заглавия, които имаме на тази страница, докато намерите онова, което харесвате най-много.
FazeFaze
78%