Igrai Igri » Логически Игри » Посочи и натисни » Намери разликите
8.9 / 10 - 3307

Намери разликите

Можете ли да откриете разликите между двете картинки? Основното в тези игри е да сте бързи и съобразителни. Затворено око, различна прическа или пък куче, което внезапно е станало лилаво - тези разлики може да ви се струват лесни, но понякога нещата не са това, което изглеждат. Пробвайте как ще се справите с тези игри и не забравяйте да се забавлявате!

Нашите Flash игри "Намери разликите" са чудесен начин за уплътняване на времето, като понапрегнете ума си. Някои от снимките в тези игри са просто изумителни. Ще прекарате часове наред в търсене на разликите. Можете ли да намерите всичките навреме? Играйте сега, за да разберете. Ако искате красива Flash игра с намиране на разликите, вижте Butterfly Fantasy. В нея имате прекрасни пеперуди. На всяко ниво трябва да откриете разликите за определено време. Ако сте достатъчно бързи, може да спечелите максималния резултат.
IsisIsis
83%
Искате ли нещо с мистерия и престъпление, трябва да опитате Daily Witness. Необходимо е да забележите разликите, за да съберете уликите и да разкриете престъплението. Номерът е, че на всяко ниво разполагате с определено време. За да стигнете до края на играта, е нужно голямо умение. Друга чудесна Flash игра с намиране на разликите е Beach find 10 Differences. В тези сцени с плаж, трябва да откриете разликите във всяка картина преди времето да изтече. Първите картини са лесни, но докато напредвате, предизвикателството расте!