Igrai Igri » Логически Игри » Верижна реакция » Вирусен ефект
8.8 / 10 - 947

Вирусен ефект

Целта в игрите "Вирусен ефект" е да имате при себе си колкото се може повече плочки, след като сте наредили всички сегменти. При всеки ход ще получавате сегмент с номер. Мислете дълго и внимателно преди да направите следващия ход в този готин пъзел!

DeepDeep
82%
Имаме по нещо за всеки от феновете на флаш игри с вирус ефекти. Прекарахме известно време в събиране на най-добрите стратегически игри на основата на плочки. Вие можете да играете всяка една от игрите в този раздел безплатно онлайн винаги когато имате свободно време. Просто имайте предвид, че може да се пристрастите към този тип игри! В Съседство поставяте номерирани плочки на дъската. Ако имате по-голям брой печелите плочката. След като бъдат изиграни всички плочки, човекът с най-много плочки на дъската печели. Тази игра е проста, но е наистина пристрастяваща след като научите как да играете. Подгответе се да прекарате няколко часа в опити да постигнете висок резултат.
Опитайте Phage Wars за игра базирана на малки клетки. Трябва да адаптирате и съберете лошите клетки, за да растете и оцелявате в тази игра. Накрая, ако имате повече клетки Вие сте победителят. Със страхотни графики и игра, това е нашата любима игра с вирус ефекти. Трябва да кликнете върху капачките в Cap And Pop. След като кликнете върху тях достатъчно пъти те изскачат, взаимодействайки с капачките около тази, която е изскочила. Целта е да изскочат с възможно най-малко кликвания. Движещите сили в тази игра са наистина страхотни и направени, за да се забавлявате.