Igrai Igri » Класически игри » Минно Поле
8.3 / 10 - 462

Минно Поле

Всеки е играл играта "Миночистач" поне един път в живота си. Вероятно ви се е случвало да седите пред компютъра си и да нямате какво да правите, това е момента да изиграете една бърза игра на "Миночистач". За малцината, които не са запознати с играта: целта е да прочистите минното поле, без да детонирате нито една мина. Забавлявайте се!

Търсите най-добрите игри с минни полета? Имаме всичко, от което се нуждаете. Разгледайте тази категория, за да откриете забавни игри с предизвикателства, базирани на оригиналната класика. Най-хубавото е, че можете да играете тези игри онлайн безплатно. Ако разгледате, със сигурност ще намерите нещо, което да ви се стори интересно. А ако започнете една игра и не ви хареса как върви, винаги можете да се върнете и да изберете друга.

Ако не сте сигурни откъде да започнете, може да опитате Armor Picross 2. Методът на игра е прост. Трябва само да отваряте оцветените плочки и а избягвате черните. Получавате подсказки кои плочки са безопасни за кликване и кои трябва да избягвате на всяка цена. Бързо можете да се пристрастите към тази игра. Ако искате нещо малко по-различно, ви препоръчваме Поле с Мини или Bad Apples, като и двете са страхотен пример за този жанр. Тъй като се изисква внимателен размисъл преди всеки ход, тези игри не са бързи и могат да предложат истинско предизвикателство на онези, които обичат да мислят и да намират обосновка. Опитайте някоя от нашите флаш игри с минни полета, които можете да играете онлайн безплатно, когато имате малко свободно време. Няма да останете разочаровани.