Igrai Igri » Класически игри » Пинбол
8.5 / 10 - 3694

Пинбол

Кой не е играл пинбол в залите за електронни игри в квартала? Сега имате възможност да го играете тук безплатно. Изберете своя любимия стил и подобрете най-добрия резултат.

Вие сте магьосник на пинбола, който може да играе със затворени очи? Нашите Flash игри с пинбол, които можете да играете онлайн безплатно, ще ви позволят да се изфукате с уменията си. Това е основна игра, съществуваща от дълги години, но може да ви обсеби, докато се опитвате да съберете максимума точки. Един от фаворитите ни в онлайн игри с пинбол е Bump Pinball, с чудесен привкус на анимационен филм. Освен това, играта e бърза и яростна. Ще блъскате флипер бутоните и ще се опитвате да не изоставате от действието на екрана. Можете ли да получите максималния резултат?
За нещо по-различно, опитайте Lucky Coins. Това е видеоигра базирана на пачинко, която е много подобна на пинбол. Пускате монета отгоре и се надявате да падне на правилното място. Получавате три монети, за да видите колко точки можете да съберете. В Пепси Пинбол получавате тема от Дивия Запад (Wild West). Това е една от най-добрите Flash игри с пинбол, които може да играете в свободното си време. Играе се като при всяка друга симулация на пинбол, но изненади има, ако знаете къде да гледате!