Igrai Igri » Класически игри » Zelda
7.7 / 10 - 6641

Zelda

„Зелда“ е легендарна серия видеоигри, създадени за първи път през 1986 година от Шигеру Миямото и Такаши Тецука от Нинтендо. В тези игри сте в ролята на приключенеца Линк, който често има за задача да спаси принцеса Зелда от злодея в серията игри Ганондорф. Най-често игрите се развиват в земята наречена Хайрюл. Ние сме събрали всички безплатни флаш преработки на „Зелда“, за да им се насладите!

Нашите флаш Zelda-подобни игри ще забавляват приключенците с часове с множество въпроси, възможност да преминаваш ниво и разбира се, всички страхотни оръжия, доспехи и магически предмети. С част RPG и част приключенско действие, тези игри ще задоволят дори най-големият геймър. Най-доброто нещо е, че можеш да играеш игрите в този раздел безплатно онлайн. За класическо Zelda забавление, опитай Зелда Абентюр ако имаш време и искаш да влезеш в историята на тази игра. Графиките са наистина добри, но както знаеш всичко е въпрос на история и пъзели в допълнение към битките, които трябва да завършиш.

Друго страхотно заглавие, което имаме в този раздел е Zelda Legend. Ще трябва наистина да опознаеш това безспирно приключение, но може да бъдеш изненадан от някои аспекти на тази игра. Ако си фен на Link трябва да играеш тази игра и да видиш дали можеш да стигнеш до нейния край. Опитай Zelda the Seeds of Darkness за друго страхотно приключение. Като Link ще трябва да се биеш с многобройни същества, да събираш по-добри снаражения и оръжия и да решаваш пъзели, за да стигнеш до края на тази игра на един дъх.