Igrai Igri » Класически игри » Space Invaders
9.2 / 10 - 782

Space Invaders

"Космически нашественици" е аркадна видео игра, която е създадена от Томохиро Нишикадо и е пусната на пазара през 1978 година. Всички игри в тази категория за изцяло базирани на тази неостаряваща класика. Игрите са с разнообразни стилове и тематики, но въпреки това не изневеряват на оригинала.

Имаме чудесен подбор от Flash игри тип "Космически нашественици", които може да играете онлайн. Тази категория съдържа най-добрите онлайн видеоигри "Космически нашественици", които Интернет предлага. Играете безплатно, така че опитайте всичките, докато откриете най-добрата за вас. За зомби елемент към оригинала, опитайте Zombie Invaders 2. В нея трябва да унищожавате зомбита и гробници вместо пришълци от космоса и космическите им кораби, но играта е страхотна по много начини. Ако сте фен на Flash игри със зомби, ще искате да опитате тази.
Друга чудесна Flash игра "Космически нашественици" в колекцията ни е Star Defender. Хубавото в нея е, че разгромявайки нивата, можете да повишавате разряда си. С по-мощна амуниция, ще бъдете добре екипиран да преминете през огромните вълни от пришълци, настъпващи в по-късните нива. Ако обичате да играете "Космически нашественици" онлайн, ще ви харесат всичките ни игри в този раздел. От стрелба по пришълци до унищожаване на зомбита, отвъд рисунките, най-важна е играта. Тази игра не случайно все още е тук - голямо удоволствие е като играете отново и отново!