Igrai Igri » Класически игри » Pong
8.5 / 10 - 800

Pong

В класическата игра на понг целта ви е да задържите топката в игра. Използвайте платформата, за да ядосате противниците си и да станете победител. За да победите по-силните опоненти, ще са ви необходими бързи рефлекси. Пригответе се да се върнете назад във времето и да играете тези понг игри.

RongRong
77%
PingPing
74%
Понг е една от най-старите видеоигри, поради което имаме цяла категория, единствено посветена на най-добрите Flash Pong игри, които можете да играете онлайн безплатно. Начинът на игра е прост - удряте хокейна шайба с хилка, която се движи само в две посоки. Играта е лесна и същевременно забавна. Чудесна Flash игра с понг е Curveball. В основни линии, играете тенис на маса в дъгообразна среда 3D. Това наистина придава на класическата игра уникален привкус. Можете да получите допълнителни точки, ако ударите топката на точното място с хилката.
Друга добра Pong игра, която може да играете онлайн, е Pongnop. В нея, двама компютър противници от всяка страна имат хилки и топка. Вашата работа е да спрете топките в средата на екрана. При все че пак има сходство с Понг, това прибавя нов игрови елемент към класическото предизвикателство. За екстремна версия на Понг, проверете Pwong 2. С по-добри рисунки, музика, звукови ефекти и още, това е Понг на стероиди. За феновете на оригиналната игра или нови играчи, които не са чували за класиката, това е чудесна игра, в която все пак има предизвикателство.