Igrai Igri » Класически игри » Worms
8.8 / 10 - 5297

Worms

В "Червеите" всъщност става въпрос за не чак толкова сладки червейчета, които се унищожават едно друго с най-странните оръжия, които може да си представите. Тези малки злобни копеленца правят всичко по силите си, за да разбият на пух и прах противника си, както и всичко наоколо. Те oбаче търпеливо се изчакват да им дойде редът. Първата игра с червеи е пусната на пазара през 1995 година от английските разработчици "Екип 17" и е била създадена за компанията Амига. Успешен жанр като този винаги ще има по няколко безплатни флаш продължения, които сме събрали на тази страница. Размажи ги!

Търсите онлайн игра с червеи? На правилното място сте! В този раздел имаме някои от най-добрите флаш игри с червеи, които може да играете безплатно онлайн. Точно така, може да играете колкото поискате без да плащате. Това прави тези стратегически игри дори по-забавни за игра. За игра, която е сходна на червеите, но участват гигантски бронирани автомобили опитайте Big Battle Tanks. Подготви се да прекараш малко време с тази докато научиш контролите. След като преминеш основите, обаче, може да прекараш много време опитвайки да изчистиш всички нива. Играта става по-трудна колкото по-напред отиваш.
PicoPico
80%
Друг вид противоположна игра тип-червеи е Война за територия, която те държи зает за малко. Основите на тази игра са прости, но изисква много налична стратегия, за да стигнеш до края. Можеш ли да издаваш команди, които те водят по пътя до финалната битка? За пиратско приключение опитай да играеш Raft Wars. Тази игра има страхотни графики и е наистина пристрастяваща. Ще поискаш да продължиш да играеш докато овладееш играта. Това е една от нашите любими флаш игри, базирана на класическата компютърна игра с червеи.