Igrai Igri » Класически игри » Breakout
8.9 / 10 - 3913

Breakout

Първата Breakout игра се е появила през далечната 1976 година и веднага се превърнала в хит за Атари, които са я разработили. Целта на играта е проста - трябва да разрушите слоевете тухли с помощта на подскачаща топка. Топката може да бъде оттласквана чрез платформата, която контролирате. Целта може да е проста, но тези игри със сигурност не са!

Разрушаване е една от първите разработени игри. Тя излезе през 1976г. и беше хит за Атари по това време. Както името подсказва, Вие ще трябва да разрушавате стена - тухка по тухла. Ще попитате, как? Ами с разрушаваща топка, разбира се! Тук идва ред на уменията. Най-добрата новина е, че ние имаме много различни видове от игрите за разрушаване, които можете да опитате.
Докато основните цели на тази игра са все още елементарни, то вече има и малко иновации в нея. Например, вземете Star Ball. В тази флаш игра за разрушаване, някои от тухлите трябва да се ударят повече от един път за да паднат, а други могат да донесат бонус точки. С всяко изминато ниво, сложността на играта се увеличава, но ако сте добър, можете да сложите името си на стената на славата. Някои от другите флаш игри за разрушаване, които предлагаме включват Fairy Arkanoid и Crush Maniacs. И двете заглавия ще Ви позвлолят да ударите колкото си искате тухли. И понеже те са малко по-трудни, ние смятаме, че Вие ще се забавлявате с тях. Номерът е да се научите да контролирате рамото на топките, така, че да пада под ъгъл, под който ще разруши повече тухли.
BloxBlox
74%