Igrai Igri » Класически игри » Bomberman
8.9 / 10 - 6435

Bomberman

Оригиналната игра "Бомбаджия" излиза през 1983. От тогава до сега тази класическа игра е имала много адаптации. Тук може да откриете нашата прекрасна колекция от бомбаджийски игри. Всяка е с различен стил и сюжет, затова пробвайте ги всичките!

Спомняте ли си "Бомбаджия"? Ако не го помните - как е възможно това! Нашите флаш бомбаджийски игри са много забавни и предлагат много и различни предизвикателни нива и подземни победи. Обикновено, началните нива са супер лесни и Ви позволяват да свикнете с играта, за да можете да се справите с по-предизвикателните високи нива.
Bomb It 4 е една от любимите бомбаджийски игри. Можете да избирате между три различни стила на игра, които ще планират Вашите задачи, т.е. какво трябва да направите за да постигнете победа - като, да избиете враговете си, да съберете всички монети или друго. Без значение, уменията Ви, Вие ще намерите тази игра за предизвикателна и ще Ви отнеме доста време, за да станете добър в нея. Ако бомбаджийските игри не Ви се струват забавни, можете също да проверите нашите Да играеш с огън 2 и Bomberman Pyromasters, и две си приличат, но имат свои собствени правила и стил. Веднъж намерили подходящата за Вас версия, можете да сте сигурни, че ще прекарате час или два докато преминете през всички нива на играта. Когато имате свободно време и трябва да го "убиете', посетете нашия сайт с най-добрите видео игри, които можете да играете безплатно.