Igrai Igri » Класически игри » Змия
8.7 / 10 - 2317

Змия

"Змия" е класическа видео игра, която се играе за пръв път в залите за електронни игри през 70-те години на миналия век. Популярността на играта стига небесата, след като тя е включена като стандартна игра в телефоните Нокиа. Сега не ви е нужен телефон, за да играете на тази класическа игра, тъй като ние я предлагаме на сайта си тук!

Ако сте по-стар играч, навярно помните класическите игри Змия, които бяха популярни в колонадите и другаде. Когато в края на 1990-те, класическата игра беше качена на смартфон, играта веднага се превърна в хит. Сега можете да играете най-добрите Flash игри със змия онлайн безплатно. В Заек Змия, целта е да се разходите и изядете всичките зайци. Звучи просто, но всъщност е доста трудно, особено в по-късните нива. Способен ли сте да изядете достатъчно сладки зайчета преди времето да изтече?
За нещо с по-малко зайчета за изяждане, опитайте Carai Snake. В нея движите змията наоколо и събирате жетони. Тази игра изисква малко стратегия. След като научите лостовете за управление, вярваме, че ще искате да играете отново и отново, докато спечелите. Ако искате истинско предизвикателство, опитайте Snake Ball. Това е една от най-добрите Flash игри със змия, които можете да играете онлайн. Първото ниво е наистина лесно, но после ще можете да прескачате към по-стимулиращи предизвикателства. Не са много хората, които ще успеят да преминат всичките нива на тази игра.