Igrai Igri » Класически игри » Pacman
8.8 / 10 - 7494

Pacman

Тази игра няма нужда от представяне. Пакмен е неостаряваща класическа игра, която е все още популярна както преди. Сега вече не е нужно да ходите до залата с електронни игри, за да играете Пакмен, тъй като може да го играете тук! Само внимавайте да не ви спипат призраците!

Сдъвквайте точките и бягайте от духовете или ги преследвайте, докато бродите из лабиринта, с колекцията ни от най-добрите Flash Pacman игри. Най-хубавото е, че можете да се наслаждавате онлайн безплатно на тази класика от видеоигри винаги, когато имате малко свободно време. Някои от вариантите са наистина добри. В Pacman играете класическата игра с колонада. Първите няколко нива са лесни, но духовете - като Блинки - по-нататък започват да се движат наистина бързо. Само най-добрите играчи ще могат да сдъвчат и излапат пътя си до финалния екран.
Ако търсите забавен вариант на оригиналната Pacman игра, трябва да видите Slackman, при която действието е в офиса. Можете ли да вземете всичките понички преди сътрудникът ви да каже на шефа и да ви уволнят? Забавлявайте се като поглъщате всички понички, за да получите максимален резултат. За нещо напълно различно, играйте Платформа Пакмен 2. В тази игра сте Pacman, но вместо да преминавате през лабиринт, трябва да скачате от платформа на платформа, като сдъвквате точки и избягвате духовете. Това съчетава Pacman с приключенска игра със страничен скрол.