Igrai Igri » Класически игри » Tetris
9 / 10 - 2161

Tetris

Класическата игра "Тетрис" е създадена от Алексей Пажитнов през 1984 година. Популярността на играта рязко се увеличава след като излиза на платформата Нинтендо Гейм Бой. Целта на тези игри е да подреждате падащите елементи по правилния начин, така че да не се натрупват до върха. Когато направите хоризонтална линия, тя ще изчезне, за да ви освободи малко място. Пробвайте всичките различни вариации на тази класическа игра!

QuadQuad
82%
Феновете на флаш Тетрис игрите могат да престанат да се оглеждат. Ние имаме най-добрите Тетрис игри, които можете да играете безплатно онлайн. Ако искате нещо сходно на оригиналната игра или една от многото вариации по темата, ние имаме нещо за всеки. Ако си сериозен геймър трябва да можеш да вземеш по-висок резултат в тази игра. Когато играеш Tetris Returns, ще имаш най-страхотната игра, за която знаеш и ще се влюбиш в нея още повече. Звуковите ефекти и графиките в тази игра са наистина страхотни. За по-сериозните играчи на Тетрис, тази видео игра е наистина обещаваща. Какъв е най-големият брой редове, които можеш да изчистиш?
За по-странна вариация на оригиналната класическа игра, опитайте TetriSnake. Както предполага името, в тази игра има включени змии. Това наистина добавя нов елемент към играта и вдъхва нов живот на официалната игра. Ако искате да отидете дори по-далече от оригинала, тогава трябва да проверите Ocean Bubble. Тази се намира в океана и има балончета, не блокове, но техниката на играта е същата. Ние смятаме, че всеки фен на Тетрис ще се влюби в тази адаптация на класическата игра с падащи блокове.
QubeQube
74%
ClixClix
66%