Igrai Igri » Класически игри » Lemmings
8.1 / 10 - 2090

Lemmings

"Леминги" е забавна пъзел игра, в която трябва да покажете на лемингите изхода от всяко ниво. Може да дадете специални умения на всеки леминг, за да им помогнете да спасят живота си. Нивата стават все по-трудни и по-трудни, така че уверете сте, че сте готови. Успех в задачата!

Селекцията ни от флаш игри "Леминги" ви гарантира вълнуващи моменти с всички възможности за игра на тази класическа безплатна онлайн игра. Идеята на тези лесни видео игри е проста. Трябва да накарате всички последователи да работят заедно, за да преминете нивото. Въпреки че първоначалните нива са лесни, игрите стават по-трудни поетапно, колкото повече напредвате. Зад ъгъла винаги ви чака ново предизвикателство.
В стратегическата игра Wooglings трябва да преведете горските същества през екрана, за да бъдат в безопасност. Първите етапи са сравнително лесни за преминаване, но стават по-трудни колкото повече напредвате. Не са много хората, които могат да стигнат до края на тази игра, затова се смятайте за професионален играч, ако успеете. Две други страхотни флаш игри "Леминги" са Snail Bob и All We Need Is Brain. Независимо коя изберете, всичко, което е нужно да направите, е да се огледате, за да видите, че сме избрали едни от най-забавните игри "Леминги", които можете да играете онлайн безплатно. Независимо дали сте играли този тип игри преди или това ви е за първи път, смятаме, че няма да можете да устоите и ще изиграете поне едно ниво.