Igrai Igri » Логически Игри » Puzzle Quest
8.6 / 10 - 1698

Puzzle Quest

В тази категория предлагаме голямо разнообразие от пъзел игри. Тези игри наистина ще ви накарат да използвате интелекта си, за да наредите пъзела. Всяка игра може да е различна от другите, но със сигурност всички са трудни.

Нашите Flash игри с пъзел ще ви забавляват часове наред. Няма да повярвате на очите си като видите всичките страхотни предизвикателства, които ви очакват. Най-хубавото е, че можете да играете тези онлайн игри безплатно. Заглавията в тази категория със сигурност ще ви ангажират. Една от най-добрите Flash игри с пъзел в колекцията ни е Glassez LD. Игра е лесна, но трябва да се състезавате с часовника, за да завършите нивото преди противника си. Като се упражнявате, ще се справяте по-добре и ще съберете повече точки.
Друга чудесна онлайн игра с пъзел е Мозайка 2. В нея може да имате парчета в повече, така че непременно ги изпратете в трошачката, за да завършите остатъка от пъзела. Ако първите няколко са лесни, не се тревожете. По-нататък стават все по-трудни! Някои от игрите ни с пъзел са наистина прости и лесни за играене, като Shape Inlay. Макар че са лесни за играене, не е така лесно да получите максималния възможен резултат. Тъй като играете онлайн безплатно, може да се упражнявате толкова, колкото искате, докато се усъвършенствате.
RlaxRlax
80%