Igrai Igri » Логически Игри » Aqua Energizer
8.3 / 10 - 2459

Aqua Energizer

Тикайте сферите в различните нива и внимавайте да не пропилеете шанса си за завършване на всяко ниво. Трябва да проявите доста съобразителност, за да завършите успешно тези игри с пъзели. Не ни разочаровайте!

Ние имаме на разположение много различни видове на Логически Игри, но флаш игрите Аква Енерджайзер, според нас са специални. Условието е просто - Вие тикате малки сфери през различни нива, като внимавате да преминете нивата, защото те стават все по-трудни и все по-вълнуващи. Трябва да знаете, че тези игри - главоблъсканици, не са за всеки. Трябва да сте много умен, за да успеете да преминете тези нива, особено някои от последните. Имате ли всичко необходимо за това?

За да ги разберете, трябва да започнете с Пещери със Съкровища, тя е най-елементарната от тях. Ако си мислите, че е лесно, изобщо не сте прав. Докато преминавате през първите няколко нива без проблеми, ние смятаме, че ще срещнете повече предизвикателства в по-късните нива. Не всеки може да завърши всички нива на тази игра. А вие готов ли сте за това? Двете Gold Panic и Acno's Energizer са друг пример, от страхотните флаш игри Аква Енерджайзер. Най-хубавото е, че всичките те са безплатни. Защо да си харчите парите за забавна компютърна игра, когато можете да си търкаляте малки сфери безплатно, онлайн. Ако имате време, то имате и игра, която да го запълни!