Igrai Igri » Трудни Игри » Скокове на Делфин
8.9 / 10 - 7315

Скокове на Делфин

Игрите със скокове на делфини са вероятно най-пристрастяващите игри, които съществуват. Чувството от това да изпратите делфина си към луната ви кара да играете на тези игри отново и отново. С всички тези разнообразни игри може да скачате на воля цял ден!

Обичате ли морски бозайници? Нашите флаш игри със скачащи делфини са пристрастяващи и популярни, защото са много забавни. точно когато си кажете, че не можете да правите по-добри скокове, се сещате на нещо ново и пренасяте играта на едно ново ниво. Можете ли да спечелите златен медал на Олимпийските игри за делфини? Имате ли нужда да упражнявате уменията си за делфински скок?

Препоръчваме ви да започнете с Олимпияда с Делфини 2, която ви позволява да съберете точки за гмуркането си и след това всички салта и скокове, които можете да направите за предоставеното ви време. След известно време, прекарано в практика, ще можете да отплувате със златен медал. Това е игра без насилие, харесвана както от деца, така и от родители, защото е толкова забавна. Други две игри, които наистина харесваме от тази категория, са My Dolphin Show и Олимпияда с Делфини. И двете ще ви забавляват до полуда, докато използвате перките си и клавиатура, за да правите номера с делфини, салта и други. С практиката може да запишете името си в класациите с най-добри резултати, налични за някои от нашите флаш Олимпийски игри с делфини. Какво чакате? Започнете сега!