Igrai Igri » Трудни Игри » Bloons
8.9 / 10 - 2097

Bloons

Целта на тази игра е проста: да премахнете колкото се може повече Bloons с ограничен брой стрелички/куршуми. Това може и да ви звучи лесно, но са нужни умения и следване на определена стратегия, за да минете всички нива. Пробвайте различните стилове на тази игра, за да се превърнете в един от най-добрите играчи на Bloons!

Не знаете за балоните? Скоро ще разберете! Целта на тези игри е елементарна - спукайте колкото се може повече балони с амунициите, които са Ви дадени - обикновено стрелички или куршуми. Колкото и лесни да изглеждат тези игри, всъщност те са доста предизвикателни. Обикновено, първите нива са лесни, но към 4 или 5 ниво, побеждаващите започват да се отличават от губещите!
Ако сте нов в този тип игри, може би ще поискате, да започнете с нещо като Събери Яйцата. От друга стран, ако сте играли поне малко игри с балони, ще поискате да започнете с Christmas Bloons или Even More Bloons. И двете игри имат доста трудни нива, които прогресивно стават по-трудни. Можете ли да го направите и да стигнете до края? Има само един начин да го разберете. Едно от най-добрите неща за нашата колекция от флаш видео игри с балони, че те са безплатни онлайн. Независимо дали имате малко време за убиване или искате да избягате от стреса, всичко, което трябва да направите е да избере една от игрите от тази колекция и да започнете да играете. Вероятно ще изберете заглавието, което най-много Ви харесва, но всички останали наши флаш игри с балони също са страхотни по техния си начин.
PopPop
76%