Igrai Igri » Трудни Игри » Трамполайн
8.3 / 10 - 631

Трамполайн

В тази игра може да упражняваш перфектния скок. Всички сцени са сравнително лесни и в същото време игрите са много забавни. Може да изпълниш някои удивителни трикове на цветни батути. Или просто да тренираш обикновен скок.

Нашите флаш игри с подскачане със сигурност ще Ви накарат да се забавлявате веднага след като започнете да играете. Дали сте или не сте атлет в реалния живот няма значение, можете да играете с тези страхотни, безплатни онлайн видео игри. От игри с обикновено подскачане до по-увличащи творби на гейминг изкуството - имаме по малко от всичко в тази категория. Скачането е забавно, но в Trampoline 1 можете да правите трикове. Колкото и отдавна да играете онлайн игри с подскачане тази е една от най-добрите по наше мнение. Контролите отнемат малко време докато ги преминете, но след като го направите ще се влюбите във всички каскадни завъртания, които може да направите!
В Circus Zebra, James и Zebra имат нужда от малко помощ. С малко тренировки, ще можете да се справите наистина добре в тази игра с подскачане. Играта включва всичко от подскачанията, които можете да направите, разбира се, но има много допълнителни детайли в това заглавие, което го правят наистина забавно. В Хвани Скачащите Домати използвате батут, за да подскачат домати през екрана до масата. Това може да звучи скучно, но е супер забавно! Наистина трябва да мислите как доматът да удари батута, за да достигнете правилното разстояние и ъгъл. Това е забавление направено въз основа на класическата флаш игра с подскачане.