Igrai Igri » Трудни Игри » Фиши
8.8 / 10 - 2006

Фиши

В тези игри вие сте риба в аквариум или в открити води и ще трябва да се научите да оцелявате. Яжте други риби или растения, но в никакъв случай не яжте червеи! Има голяма вероятност червеят да е закачен за въдица!

Някога да сте се чудили как живеят рибите? Сега можете да разберете какво е да сте морско съшество, живеещо в аквариум. Някои от нашите флаш игри с риби са прости, а други са по-усложнени и предлагат широка гама от опции. Каквото и да изберете, смятаме, че много ще харесате тези безплатни флаш игри, които ви помагат да живеете живота на риба.
За разлика от Риболов, в тези игри не се опитвате да уловите риба. Вместо това ще разберете какво е да имате свой собствен аквариум - без цялата бъркотия и без усилия. Някои от рибите, с които можете да се сдобиете, са много пъстроцветни и привлекателни на вид. във флаш играта Рибка започвате като малка оранжева риба. Трябва да внимавате да не бъдете изядени от по-големи риби и трябва да изяждате по-малките риби, така че да пораснете. Можете ли да оцелеете до края на играта? Две други популярни игри с риби са Рибката Куа и Яж Рибке Яж,които са подобни на оригиналните видео игри с риби. Която и да ви хареса най-много, смятаме, че ще се "зарибите" докато се опитвате да оцелеете в аквариума или на свобода. Най-хубавото е, че можете да играете всички наши флаш игри онлайн безплатно.