Igrai Igri » Трудни Игри » Прескочи Топката
8.4 / 10 - 759

Прескочи Топката

Игрите, които ще намерите тук са много различни една от друга. Единственото общо нещо, което имат помежду си е това, че в тях има топка и тя подскача. Нужно ли е да казваме нещо повече? Нека подскачането започне сега!

NookNook
83%
Прескачането на топка не звучи много забавно, но нашата колекция от флаш игри за прескачане на топка, може да промени Вашето мнението. Най-хубавото е, че всички те са безплатни. Можете да играете онлайн с часове, без да похарчите и стотинка. Добре ли звучи? Игри като Shuffle, Bubble Guinea Pop и Shuffle Next, ще Ви "взривят" от подскачащи топки наоколо.
PyroPyro
80%
Добрите познание по физика и геометрия, наистина ще Ви помогнат да играете тези игри. Те не са обичайните закачки за мозъка, но ние смятаме, че много геймъри ще я харесат и ще се опитват да стигнат до последното ниво и там ще запишат имената си на стената на славата на тази игра. Може да откриете, че имате природен талант да прескачате топка, по начина, по който трябва да се прескачат, за да минете нивата. Най-добрите игри са тези, които те държат зает с часове, без да осъзнаваш колко време е минало. Като играете някои от тези игри за прескачане на топка, онлайн, Вие ще разберете, истина ли е това твърдение. Не се оправдавайте, когато забравите да нахраните рибките, защото сте били заети с прескачане на топки и минаване на нива! Тези игри могат да бъдат много зарибяващи за някои хора.
RongRong
77%
PelPel
74%