Igrai Igri » Трудни Игри » Хвани
8.3 / 10 - 40

Хвани

Хващайте всички предмети, който идват към вас. Отбелязвайте точки като не изпускате нищо. Вижте дали ръцете ви са достатъчно стабилни, за да се наредите до играчите с най-добри резултати!

Добър ли сте в хващането на различни предмети? Когато предметите започнат да падат от небето (горния край на екрана), Вие трябва да имате "бърза" ръка и добра координация, за да можете да ги улавяте. Дори и да преминете някои от първите нива, ще имате големи трудности с по-предизвикателните, последни нива.
Хубавото нещо на тези игри е, че те са предизвикателни но не и невъзможни за преминаване. С малко практика, Вие със сигурност ще се сдобиете със стратегия, която ще Ви доведе до висок резултат. Дори и да не спечелите много точки, улавянето на падащи предмети може да бъде страхотен начин да се отпуснете от стреса. Една от най-популярните игри в този раздел е Pel. В тази игра трябва да улавяте скачащи пиксели. Ако в началото звучи като лесна игра, то като започнете да играете можете направо да се "пристрастите" към нея бързо. Убедете се, че сте пресметнали правилно, как да използвате електрическите прозорци по-рано, за да спечелите най-много точки за стената на славата. Ако харесвате флаш игрите с падащи предмети, хвърлете поглед върху някоя от игрите на тази страница.
PelPel
74%