Igrai Igri » Игри на даска и Карти » Mastermind
7.6 / 10 - 548

Mastermind

Можете ли да разбиете кода в тези игри Mastermind? Тествайте логическото си мислене с тези класически игри. Всичко, което е нужно да направите е да познаете правилната цветова гама на опонента си. Въпреки че това звучи лесно, ще е нужно да приложите всичките си умствените способности, за да победите.

Можете ли да разбиете кода? Нашите флаш игри мастърмайнд, които можете да играете онлайн, ще тестват умствените ви способности. Някои от първите пъзели са лесни, но с напредването ви с тези игри ще започнат да стават много по трудни. Само най-добрите играчи ще стигнат до края. Имаме класическа версия, разбира се, но също така имаме и тематични игри, които можете да пробвате.

Например Главен ръководител (Хари Потър) се базира на хитовите книги и филми със същото наименование, докато Красавицата и Звяра се базира на популярен анимационен филм. Ако искате нещо по-предизивикателно, трябва да опитате с Mooble. Трябва да бъдете внимателни, защото тази игра е пристрастяваща. Може да се окаже, че прекарвате много време в опити да постигнете максимален резултат. Не казвайте, че не сме ви предупредили. Има причина флаш игрите мастърмайнд да са популярни - те са много забавни и се превъртат отново и отново, докато вие ставате все по-добри на тях. С практиката ще сте в състояние да подобрявате уменията си все повече. За феновете на тази класика възможността да се играе безплатно е страхотна.