Igrai Igri » Детски Игри » Looney Tunes
8.1 / 10 - 2792

Looney Tunes

Ей...какво става, приятели? Кой не си спомня тази класическа фраза на един от най-известните анимационни герои - Бъгс Бъни? Сега може да играете с него или приятелите му в забавните игри по мотиви на детското "Весели мелодии".

Щом стане въпрос за флаш игри "Весели мелодии", ние имаме най-доброто. В тази категория ще намерите много игри, базирани на класическите анимационни герои, които познавате и обичате, но освен това имаме подобни игри, които също може да ви харесат. Добрата новина е, че те се играят безплатно онлайн, затова няма нужда да се тревожите, че трябва да платите висока цена, за да изиграете няколко видео игри.
С толкова много страхотни видео игри в тази категория, може да се замислите откъде да започнете. Ако това е така, препоръчваме ви да пробвате Taz Rugby. Тази страхотна флаш игра е за Таз, който играе ръгби. Звучи ви странно? Почакайте докато започнете да играете! Ако успеете да стигнете до края на играта без проблеми, може да успеете да постигнете най-високия резултат. Туити Нека Да Украсяваме и Туити Почисти Океана са други две флаш игри "Забавни мелодии", които можете да играете безплатно онлайн. Ако имате малко свободно време и имате любим герой, със сигурност ще откриете нещо в тази категория. Ние намираме най-добрите игри, така че да прекарвате повече време в игра и по-малко време в търсене на добрите игри.