Igrai Igri » Детски Игри » Носене
8.3 / 10 - 7281

Носене

Винаги сте искали да се грижите за игриво кученце или сладко котенце, но майка ви не ви позволява да имате такова? Тук ще намерите вашия виртуален домашен любимец. Хранете любимците си с бисквитки и ги учете на страхотни нови номера. Майка ви няма да има нищо против, ако решите да разходите виртуалното си куче.

Да се учите да отглеждате домашни любимци или бебета, може да бъде образователно и забавно! С нашите флаш игри, базирани на грижи за виртуални домашни любимци, Вие ще можете да се грижите за малко сладко кученце, очарователно котенце или да помагате в детска стая с бебета. Във игрите с виртуални домашни любимци, Вие трябва да си взаимодействате с тях и да се грижите за тях така, че буквално да оцелеят. Много от игрите ще Ви дадат възможност да научите виртуалните си домашни любимци на номера!
Някои от тези флаш игри за грижи изискват много време и внимание, но това, за някои хора е страхотно. Ако се огледате наоколо ще видите, че ние имаме всички различни видове игри от тази категория - наистина по нещо за всеки. Без значение от кой тип геймъри сте, понякога Ви се иска и нещо по-различно. Виртуалният любимец е, може би, нещото, от което имате нужда - дори и Вие да не знаете това. Накоя от нашите известни флаш игри за грижи са Grow Nano 3 и Предизвикателство за Майки. Дори когато изиграете само една игра можете да разберете, че колкото повече време отделяте на играта, толкова повече Вашият любимец Ви слуша. Да разхождате виртуалното си куче и да се уверите, че не е гладно може да не е така забавно, но може би ще се изненадате когато пуснете играта и започнете да се грижите за домашния си любимец, та дори и виртуален.