Igrai Igri » Детски Игри » Emperor Kuzco
8 / 10 - 18921

Emperor Kuzco

Не обичаме ли всички ние Куско? Дори ако не си виждал анимацията преди, тези игри ще те държат на ръба на седалката задълго. Подготви се за пътуване назад във времето до империята на инките. Спаси обречения на смърт император от неговото проклятие!

Нашата колекция от флаш игри за император Кузко ще ви забавляват часове наред. А след като вече сте приключили оригиналните игри, ние ви препоръчваме да пробвате с някои игри, които си приличат в много отношения, като все пак предлагат по някое ново предизвикателство. Първите две игри от тази серия са Императорска Луда Надпревара и Имераторско Карт Състезание. Смятаме, че ще харесате и двете игри, базирани на анимационния филм за инките.

Играта във всяка от тях варира до известна степен, така че ще ви се иска да пробвате всяка от тях, за да се уверите коя ви харесва най-много. Всичките ни флаш игри в тази категория са избрани, защото са забавни, лесни за игра и предлагат доста предизвикателства за всички фенове на император Кузко. Дори да не сте гледали анимационния филм, смятаме, че ще се насладите на тези игри. Флаш игрите за император Кузко са страхотен начин да прекарате времето си, докато напрягате малко мозъка си. Най-хубавото е, че можете да играете тези видео игри безплатно онлайн. Пача, Имза и Кронк са някои от известните герои от анимацията, които може да срещнете в тези игри. Ако смятате, че имате нужното, за да съберете максимален брой точки, сега е моментът да започнете да играете. Изберете някоя от страхотните игри на тази страница, за да започнете веднага.