Igrai Igri » Телевизия & Филми » игри с Аватар
8.5 / 10 - 10082

игри с Аватар

Открий въздушния моделиер в теб. Обедини се с Аанг и неговите приятели и победи всички врагове, които стоят на пътя ти. Вълнуващо е как можеш да моделираш въздуха! Евентуално ще научиш как да контролираш всички елементи!

Сериите от флаш игрите Аватар са популярни с основателна причина - те забавляват игра след игра. Фактът, че сериалът има повече от една игра, говори достатъчно за популярността им. Анимацията със същото име, също е много популярна, но хората изглежда предпочитат да контролират героите във видео играта.

Avatar Arena е създадена по Аватар: последният повелител на въздуха. В играта, трябва да излезете на арената и да започнете битка. Не се притеснявайте, ще получите шанс да отидете на по-горно ниво и ще получите по-добро оръжие и броня. Ако наистина сте добър, можете да преминете и през последния рунд. Ние няма да разваляме изненадите, които Ви очакват по пътя до там. Дори да не сте фен на анимациите, Вие ще намерите тези игри за предизвикателни и много забавни. Две други популярни игри в тази категория са Avatar Fortress Fight 2 и Avatar Fortress Fight. И двете игри са чудесен начин да убиете малко време и да се насладите на богатия, детайлен свят на анимацията. Най-доброто нещо за нашите флаш игри Аватар е, че те са безплатни и можете да играете докато победите всичко и всички, и видите името си на стената на славата.